top of page
Betonherstelling

Specialist in betonherstelling in Mechelen (Antwerpen)

Scheuren of barsten in beton herstellen met betoninjecties of betonrot repareren: waterdichtingsexpert Totalfix is uw referentie voor betonherstellingen overal in Mechelen, Antwerpen. Haal alles uit uw beton, contacteer ons voor meer informatie.

Eerste hulp bij scheuren of barsten in beton: betoninjecties

Beton wordt niet voor niets ingezet voor funderingen, kelders, verbouwingen en renovatieprojecten: beton is uiterst sterk, stevig en duurzaam. Maar na een tijd kan beton ook verzwakken, uitzetten of inkrimpen door constructiefouten, vocht of andere invloeden van buitenaf zoals schommelende temperaturen of veranderingen in het grondwaterpeil, met insijpelend vocht als gevolg. Vooral daar waar scheuren of barsten in beton opduiken. Totalfix heeft de oplossing voor betonscheuren, met betoninjecties. 

Waarom kiezen voor betoninjecties? Scheuren in uw beton, lekkages in keldermuren of vloer, holle ruimten afdichten, … betoninjecties kunnen de oplossing zijn voor heel wat betonproblemen. Een betoninjectie stopt vochtproblemen in uw beton en maakt het weer waterdicht. Repareren, beschermen en zelfs versterken in één. Wij informeren u graag verder over betoninjecties voor een doeltreffend betonherstel.

Scheuren en barsten in beton

Betonrot repareren

Valt het u op dat er stukken beton afbrokkelen aan uw balkon, dakrand of betonvloer? Dat kunnen tekenen zijn van betonrot. De oorzaak ligt vaak bij roestende bewapening in het beton waardoor het beton gaat barsten. Als er lucht, vocht en zout aan het betonijzer komt, duikt betonrot op. Tijd om actie te ondernemen als u grotere schade aan uw eigendom wil voorkomen. Betonrot kan immers de constructie van uw gebouw ernstig aantasten, om nog maar te zwijgen over stukken loskomend beton die op voorbijgangers kunnen vallen.

Help, betonrot! Alles afbreken dan maar? Dat is gelukkig niet nodig: contacteer Totalfix bij betonproblemen, wij kunnen betonrot repareren. Eerst gaan we op zoek naar de oorzaak van betonrot om vervolgens over te gaan tot een passende betonherstelling. Bij vochtdoorslag kunnen betoninjecties een wereld van verschil maken. 

betonherstelling

Nood aan een betonherstelling in Mechelen, Antwerpen?

Wij hebben de oplossing om scheuren in beton of betonrot te repareren.

bottom of page