top of page

Specialist in kelderdichting in Mechelen (Antwerpen)

Totalfix uit Mechelen (Antwerpen), levert maatwerk om uw kelder, de keldermuren en keldervloeren volledig waterdicht te maken.Meer informatie of een vrijblijvende offerte voor kelderdichting? Contacteer ons, we helpen u graag verder! Meer informatie over het cementeren van kelders? Ook daarvoor kan u bij ons terecht!

Nooit meer een natte kelder!

Door de druk van grondwater kunnen keldermuren last krijgen van waterinfiltratie of insijpeling. Het gevolg is dat de luchtvochtigheid stijgt en het gebouw aangetast wordt door vocht en condens. Er zal ook geurhinder ontstaan. Uw woning zal sowieso een deel van haar waarde verliezen…

Totalfix biedt maatwerk om uw kelder, keldermuren en -vloer professioneel tegen vocht te behandelen:

Een traditionele kelderdichting of bekuiping doen we in verschillende fases. Oude pleisterlagen worden eerst van de wanden verwijderd en de kimnaad, de aansluiting van de muur met de vloer, wordt blootgelegd. Dan reinigen we de kelder grondig en vullen gaten met waterdichte mortel. Lekken spuiten we dicht met hars.

Daarna leggen we verschillende lagen op de muur, een om zuren en zouten tegen te gaan, dan een waterdichte laag met daarop een mortel om de allerlaatste laag goed te laten hechten. Voor de waterdichte cementering gebruiken we het opbouwsysteem van REMMERS.

Kelder laten dichten? Contacteer ons!

Totalfix heeft jarenlange ervaring in het dichten van keldermuren en keldervloeren. Contacteer Totalfix uit Mechelen bij Antwerpen op tel. 

0471 12 30 00 voor een vrijblijvende prijsofferte!

Kelderdichting

bottom of page