top of page
  • Totalfix

Een droge kelder dankzij vloerdrainage

Bent u op zoek naar de ultieme oplossing om vochtproblemen in uw kelder te bestrijden? Het familiebedrijf Totalfix werkte hiervoor een vrij unieke methode uit: wand- en vloerdrainage. Benieuwd of vloerdrainage een antwoord kan zijn voor uw kelder? Lees er meer over in dit blogartikel.


vloerdrainage

Vloerdrainage: een effectieve methode tegen water in uw kelder

Ons vloerdrainagesysteem is een baanbrekende technologie die vochtproblemen effectief aanpakt.

Door overtollig vocht af te voeren via geïntegreerde drains in de vloer, wordt voorkomen dat het vocht zich ophoopt en schade aan uw kelder veroorzaakt. Het water wordt naar een verzamelput geleid. Daar pomt een waterpomp met sensoren het water automatisch af.


Afdichting met een egalisatielaag

Indien het project het toelaat kan er gekozen worden voor een afdichting van één enkele egalisatielaag van 1cm dikte. Een enorm tijdbesparende en budgetvriendelijke oplossing.

Onze waterdichte gietvloeren bieden nog tal van andere voordelen, waaronder een snelle toepassing en droging. Ze zijn waterdicht vanaf een minimale dikte van 10 mm, wat zorgt voor waterondoorlatendheid, terwijl ze druk- en slijtvast zijn. Bovendien kunnen ze al na 6 uur belopen worden en zijn ze de volgende dag overschilderbaar.

Deze vloeren bieden niet alleen bescherming tegen vocht. Ze zorgen ook voor een strakke en moderne uitstraling in uw kelder.


Een erkende procedure

Het WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf) heeft deze procedure erkend en goedgekeurd. U kan dus 100% vertrouwen op onze methode als manier om van uw vochtproblemen af te geraken.


Totalfix: uw expert

Benieuwd of vloerdrainage een oplossing kan zijn voor uw vochtproblemen? Neem dan contact op met het Totalfix team! Onze experten kijken graag samen met u waar de oorzaak en oplossing ligt. We adviseren u op basis van onze jarenlange expertise en garanderen een oplossing op maat.

4 weergaven
bottom of page