top of page
waterput waterdicht maken header

Waterput waterdicht maken

Lekt uw waterput? Contacteer ons meteen

Wanneer is uw waterput niet meer waterdicht?

Er kunnen verschillende oorzaken liggen aan een lekkende waterput. Zo kan het weer een belangrijke rol spelen in de staat waarin uw waterput verkeert. Maar ook door jarenlang gebruik kan een waterput verslijten en kunnen zich stilaan lekkages, scheuren en barsten voordoen.

Een beginnend scheurtje hoeft nog niet direct een probleem te vormen. Maar het kan wel het begin zijn van grotere problemen en daardoor wellicht ook grotere kosten. Kleine scheurtjes zullen u misschien niet direct opvallen. Een lekkende waterput springt vaak pas in het oog als het waterpeil in uw put abnormaal laag is gezakt of leegloopt, ook al heeft het de afgelopen dagen veel geregend. Als het water plots een andere, vuile kleur krijgt, kan dit ook een teken aan de wand zijn. Hebt u dit voor? Contacteer dan meteen Totalfix: wij maken uw waterput waterdicht.

  •    Een barst in uw waterput?

  •    Uw waterput loopt leeg?

  •    Uw regenwaterput renoveren?

  •    Een oude regenwaterput herstellen?

  •    Uw regenwaterput laten coaten?

Als expert in vochtbestrijding maken we alle waterputten waterdicht!

Hoe maken we uw waterput waterdicht?

Eerst kijken we uw put na op barsten en lekken. Vervolgens plaatst Totalfix 2 lagen flexibele, duurzame en kostenbesparende coating op rubber polymeerbasis: een afwerkingslaag om voegen en barsten te behandelen en het beton en metselwerk in uw waterput waterdicht te maken.

Contacteer vochtbestrijdingsspecialist Totalfix meteen voor een vrijblijvende offerte om uw waterput waterdicht te maken!

bottom of page