top of page
  • Totalfix

Is een waterput nog te herstellen?

Bijgewerkt op: 13 dec. 2022

Waterput: een kostbaar goed

Door de huidige waterschaarste, de hoge waterkost die de spuigaten uitloopt, overstromingen, een wetgeving die de plaatsing van een waterput verplicht bij nieuwbouw en herbouw, … is een waterput binnenkort gewoon niet meer weg te denken. Regenwater gebruiken dat opgevangen wordt in een waterput is een slimme en snelle manier om waterkosten te drukken en bij fel regenweer het risico op overstromingen aanzienlijk te verlagen. Maar aan het plaatsen van een nieuwe waterput hangt een stevig prijskaartje door werkzaamheden als grond- en graafwerken.Hoe helpt een waterput u te besparen op de waterkost?

Vermijd nodeloos verbruik van leidingwater. Dankzij een waterput kunt u heel wat besparen op het doorspoelen van toiletten, wassen van kledij, schoonmaken van uw wagen en woning, sproeien van uw tuin, … Voor al deze doeleinden kunt u immers perfect het regenwater gebruiken dat opgevangen wordt in uw waterput!


Heeft u al een waterput die momenteel onbruikbaar is?

Een barst in uw waterput? Uw waterput loopt leeg? Een nieuwe waterput laten plaatsen is dan misschien helemaal niet nodig. Uw regenwaterput renoveren? Een oude regenwaterput herstellen? Uw regenwaterput laten coaten? Met deze oplossingen is uw waterput wellicht met een fractie van de kost te herstellen! Zo kan uw waterput nog heel wat jaren regenwater voor u verzamelen.


Totalfix fixt uw oude, versleten of beschadigde waterput

Schade aan uw waterput? Schakel Totalfix in om uw waterput te renoveren of te herstellen bij barsten of lekken. Wij maken waterputten waterdicht. Op een waterputherstelling geven we 20 jaar garantie! We werken ook samen met vaste partners om pompen en filters te plaatsen of indien nodig de leidingen te vernieuwen. Totalfix zorgt hoe dan ook voor een totaalaanpak!


Besparen op uw waterkost met regenwaterrecuperatie? Maak een afspraak voor een gratis diagnose van de schade aan uw waterput.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page